Sunland, от създателите на сръбския фестивал EXIT, разкри имената на първата вълна от изпълнители, които това лято ще разтърсят сцените на плаж Перла. Това са едни от най-големите звезди на световната електронна сцена Nina Kraviz, френското електронно дуо Ofenbach и сръбската алтернативна рок група S.A.R.S. Между 29 и 31 юли плаж Перла до Приморско ще се превърне в най-горещата точка по родното Черноморие, а на четирите сцени, през трите дни, ще излязат над 50 изпълнители. Една от сцените ще бъде построена във водата и ще допълва вечерните концерти с дневни партита и активности. Освен световни топ музиканти феновете на Exit - Sunland ще се насладят и на БГ звездите Руши Виденлиев, ПИФ, Анимационерите, Ревю, Керана и космонавтите и много други.

Вече 20 години ЕXIT събира фенове от цял свят и музикални звезди от световна величина. След фестивали в Черна Гора, Румъния, Хърватия, Босна и Херцеговина и Грузия, тази година и България става част от фестивалното семейство на EXIT със Sunland.

Nina Kraviz e сред лидерите в съвременната електронна сцена с редица отличия, едно от които е DJ на годината на култовото списание Mixmag. Зъболекар по професия, Нина още от малка се ориентира към музиката, а днес тя е един от топ DJ-ите, които радват многохилядната публика на фестивали като Amsterdam Dance Event, Decibel, Awakenings и DEMF.

Парижкото денс дуо Ofenbach (Dorian & César) има над 1 милиард стрийма и 350 милиона гледания в YouTube. След издаването на песни като "Around the Fire" и "You Don't Know Me”, те получават подкрепа от артисти като Robin Schulz и Tiësto. Известни са още с ремиксите на парчета на Bob Sinclar, Hyphen Hyphen и James Bay. Зад гърба си имат над 250 участия с три европейски турнета, две американски и едно в Азия. Време е и за дебюта им на българската сцена.

Sveže Amputirana Ruka Satrijanija, познати още като S.A.R.S., са сръбска алтернативна рок банда от Белград. Представяйки комбинация от поп рок, реге, блус, джаз и хип хоп, с етно елементи от Сърбия, бандата е една от водещите на така наречената “нова сръбска сцена”. Познати са на българската публика със своите песни и огромна енергия на сцената. Песента им „Перспектива“ е тотален хит сред феновете вече почти десетилетие.

bTV Media Group e ексклузивен медиен партньор на фестивала Sunland.