Ако сте почитатели на богатата руска душевност или по някаква причина сте свързани с нея, значи Никита Михалков ви е познат и много вероятно - любим. Класически режисьор, роден през 1945г. в Москва, той е от Имената в киното по- на север  - печелил е "Оскар" за "Изпепелени от слънцето", както и "Златна палма" от Кан - за същия. Това обаче далеч не изчерпва всичко, което е правил или което си заслужава да видите от него. 

Сега имате възможността да наваксате - от този месец абонатите на VOYO могат да се насладят на шедьоврите на големия продуцент и режисьор.

От 5 октомври феновете на седмото изкуство вече могат се забавляват с девет от най-добрите филма на Михалков - "Свой сред чужди, чужд сред свои”, "Изпепелени от слънцето”, „Пет вечери”, „Роднини”, „Робиня на любовта”, „Няколко дни от живота на И. И. Обломов”, „Незавършена пиеса за механично пиано”, „Без свидетели” и „Баща/майка”, като всеки петък ще потребителите на VOYO ще могат да гледат по едно ново заглавие в удобно за тях време.

От днес (19 октомври) са достъпни двете части на "Няколко дни от живота на Обломов”.

В него се разказва за руските земевладелци, които живеят скучно и в празнота. Трудно намират своето място в живота, не откриват и никаква реализация. И. И. Обломов е човек, който не иска да се труди само за умножаване на своето богатство, защото не вижда в това висока цел. Лежейки на дивана и отдавайки се на "философски" размисли за смисъла на живота, той изпуска много от него, в това число и любовта си – Олга. Отчаяна, че не може да достигне до сърцето му, тя се омъжва за неговия приятел Щолц...

Повече за филмите на Никита Михалков, следете на VOYO. Междувременно можете да се възползвате от промоцията за нови абонати – 7-дневно и безплатно тестване на VOYO. Още за нея - прочетете тук.