Вълнуващият турски сериал „Семейството“, който успя да развълнува силно българските зрители, се завръща по bTV Story с нови епизоди.

От 9 юли (вторник) в ефира на семейния канал тръгва кулминационният втори сезон на хитовата сага с участието на Къванч Татлъту.

Интригуващата поредица, в центъра на която са членовете на влиятелната фамилия Сойкан, ще върви с премиерни епизоди всяка делнична вечер от 21:30 ч., а абонатите на онлайн видео платформата VOYO ще имат възможност да проследят първи обратите във взаимоотношенията между главните герои – Аслан и Девин – 7 дни преди ефир.

Главните роли в „Семейството“ се изпълняват от звездите на турското кино и телевизия Серенай Саръкая и Къванч Татлъту.

В поредицата Къванч влиза в ролята на Аслан, който поема сенчестия бизнес на баща си след неговото самоубийство и с всички сили се стреми да го спаси и изсветли. Неочакваната поява на Девин (Серенай Саръкая), обаче, преобръща както неговия, така и живота на близките му завинаги…

 

Девин тайно започва да подлага на терапия Джихан – по-големия брат на Аслан, за да му помогне да преодолее психологическите си травми от детството.

Тайната за сеансите застрашава брачните отношения между Девин и Аслан, особено когато той решава да прехвърли управлението на семейния бизнес на Джихан, за да могат с Девин да започнат нов живот.

 

В последния епизод от първи сезон Джихан узна, че е осиновен, както и че бащата на Аслан е отговорен за убийството на неговите родители. Решен да получи възмездие, Джихан определя среща на Аслан в имението.

Той прострелва Аслан и го обвинява, че е искал да му прехвърли управлението на бизнеса, за да изкупи вината на баща си. Аслан, от своя страна, е категоричен, че единствената му цел е била да създаде свое семейство. Джихан повторно се прицелва в Аслан, когато Девин го прострелва в гръб. Джихан пада на земята до брат си и двамата губят съзнание.

 

Зрителите на bTV Story предстои да научат дали Еко – дясната ръка на Аслан, и Ямур – сестрата на Девин, ще открият път един към друг. Еко разтрогва годежа им, след като Хюлия – майката на Аслан, разкрива пред родителите му, че тя е била компаньонка.

 

В новите епизоди на „Семейството“ като озвучаващ актьор на Къванч Татлъту се завръща емблематичният български „глас“ на популярния турски актьор – Виктор Танев. До момента той е озвучил всички роли на Къванч в излъчените в България сериали с негово участие. 

Не пропускайте премиерния втори сезон на „Семейството“ – от 9 юли (вторник), всяка делнична вечер от 21:30 по bTV Story и онлайн на VOYO!