Певицата Рут Колева посвети видеото и песента "What You Say To A Girl" на един от най-големите обществени проблеми в днешни дни, в което Цветана Манева играе майка на жертва на домашно насилие. 

Това е третият видеоклип към парче от новия албум "Confidence. Truth", който Рут Колева официално представи пред българската публика с концерт в зала "България" през ноември 2017 г. Режисьор на видеото е Вито Бонев, а в главните роли освен Цветана Манева влизат още актьорите Анастасия Лютова и Анастас Георгиев.

"Искам да споделя, че клипът към "What You Say To A Girl" е най-красивото и вълнуващо нещо, което сме снимали. Клип със смисъл и послание, заснет от невероятен екип с много любов и отношение. Това не е клип в смисъла на визуална репрезентация на музика, а филм. Късометражен филм в буквалния смисъл. За мен е огромна радост, че това което правя успява дори мен да изненада с резултата си. Нямам търпение да го споделя. Очаквайте го съвсем скоро", написа наскоро певицата във Фейсбук профила си.

Песента "What You Say To A Girl" е написана от Tien Nguen – приятел и колега на Рут, който живее и твори в Лос Анджелис. Музикалната и визуалната част на парчето разказват за волята, правото на избор и изпепеляващия характер на накърненото женско достойнство, като насочват вниманието на обществото и медиите към сериозния проблем с насилието на жени в България.