Този септември най-взривоопасното оръжие от тайните служби на Нейно Величество се завръща с нова мисия в "Джони Инглиш избухва отново". Време е за поредната доза смях от обичания таен агент по неволя Джони Инглиш, изигран от емблематичния Роуън Аткинсън, познат от "Мистър Бийн", "Джони Инглиш" и "Наистина любов".

Новото приключение започва, когато кибератака разкрива самоличностите на всички активни агенти под прикритие на Великобритания, оставяйки Джони Инглиш като последната надежда на тайните служби. 

Снимка: Джони Инглиш избухва отново

Принуден да се завърне от пенсия, Инглиш се хвърля с главата надолу в екшъна, с мисия да открие мистериозния хакер. Като човек с малко умения и аналогови методи на действие, Джони Инглиш трябва да преодолее предизвикателствата на модерните технологии, за да завърши мисията с успех. 

А предизвикателството започва още със създаването на Инстаграм профила на Джони Инглиш (@JohnnyEnglish), с който той трябва бързо да се научи да борави.

Снимка: Джони Инглиш избухва отново

Режисьор на Джони Инглиш избухва отново е Дейвид Кер ("Сън в лятна нощ"), по сценарий на Уилям Дейвис ("Джони Инглиш", "Как да си дресираш дракон"). В ролите, освен Роуън Аткинсън, влизат и  Бен Милър, Олга Куриленко, Ема Томпсън, Джейк Лейси и други. 

"Джони Инглиш избухва отново" излиза в кината на 21 септември, а дотогава гледайте трейлър на филм с български субтитри от следващото видео: