"Повече от музика" от Аби Хименес е остроумен, изпълнен с любов и музика роман, който излиза на книжния пазар у нас на 29 юни. Прекрасно написаният сюжет включва хумор, романтични емоции и нотка тъга, която Слоун изживява, за да премине през предизвикателствата на живота и да намери себе си отново. В четивото всяка глава включва песни, а плейлистът за книгата е достъпен в Spotify и Apple Music.Колко често се случва непознато куче да скочи внезапно в колата ви? Слоун още не подозира, но тази случайна и доста комична среща с четириногия Тъкър ще промени живота й из основи. След множество неуспешни опити да се свърже със собственика му, Слоун решава да го задържи... Докато не получава обаждане от вбесяващия, но изключително привлекателен музикант Джейсън. Той е на турне в Австралия и иска да прибере любимеца си веднага щом се върне.

Колкото повече разговарят, толкова повече се разпалват искрите между тях. Тя не е сигурна, че е готова за нова връзка. Той е решен да я спечели. Но Джейсън е в разгара на кариерата си, а музикалната индустрия и истинската любов сякаш са несъвместими...

Аби Хименес обича да пие кафе и да пише любовни истории. През 2007 година открива собствена пекарна за сладкиши, която събира посетители от цял свят. Книгите ѝ пленяват сърцата на хиляди читатели и бързо се превръщат в бестселъри.

Прочетете откъс от "Повече от музика" от Аби Хименес, която излиза от издателство "Ера". >>>