На 27 май – денят, в който се навършва точно една година от смъртта на младата и талантлива Лорина Камбурова, в SOFIA LIVE CLUB ще се състои концерт - промоция на албума, създаден в нейна памет.

Албумът се казва "Lorina /unreleased songs/" и включва неиздавани песни на Ross’N Lorina – музикалният проект на актьорите Росен Пенчев и Лорина Камбурова.

В албума са включени и две версии на парчета, изпети от други изпълнители. Това са „Летя сама“, изпълнена от Камелия Тодорова, като песента вече е реализирана като сингъл, както и парчето “Old Times” - първата написана изцяло от Лорина песен, в случая изпята от Иван Гатев.

Продуцент на албума е Росен Пенчев, който е и автор на по-голямата част от музиката и текстовете на Ross’N Lorina.

Дуетът на двамата актьори стартира през 2013 г., реализира няколко сингъла, албум с 13 песни и активно присъства на българската музикална сцена, като до 2020 г. осъществява над 250 концерта из цялата страна и отвъд граница. Видеоклиповете на Ross’N Lorina в интернет имат над 100 000 гледания.

На 27 май заедно с Росен Пенчев на сцената ще излязат повечето музиканти записвали или свирили на живо през годините с Ross’N Lorina – Калин Жечев, Добромир Вълков, Веселин Веселинов-Еко, Тодор Бакърджиев, Димитър Бакърджиев, Мистър Сми, Иван Гатев, Галин Динев, Влади Михайлов и други. Специален гост на вечерта ще бъде Камелия Тодорова.

Билети за концерта може да намерите в мрежата на EVENTIM и партньорските каси. Вратите на клуба отварят в 20:00 ч., а началото на концерта е от 21:00 ч.