Каним ви на безплатно парти с едната половина на чудно-приятните Thievery Corporation - Роб Гарса. При това не къде да е, ами в Лозенец.

Всъщност в пълния си състав Thievery направиха запомнящ се концерт в зала "Универсиада" през 2010г., но затова пък диджейският сет на Роб звучи като любопитно предложение. Да не говорим пък за факта, че по-хубаво от концерт на морето е само... може би концерт на остров - без значение в какъв воден басейн се намира.

Партито ще изпрати слънцето и ще посрещне нощта с коктейл от стилове, на който всички посетители над 18 години ще могат да се насладят съвсем безплатно.

Разбира се, специално място в него ще е отредено на парещите слънчеви боса-нова ритми. Te ще подгреят публиката за предстоящите концерти на бразилската дива Bebel Gilberto, която ще изнесе два концерта на морето с дати 11 август (събота) в Летния театър на Варна и на 12 август (неделя) в Лозенец, къмпинг Юг в „Залива на делфините“, отново по покана на EventEase. Всеки посетител на плажното парти в неделя, 29 юли ще има възможността да спечели билет за концерта на Бебел Жилберто.

Роб Гарса пък е обещал да вдигне градуса на летните емоции със селекция, съчетаваща типичното за Thievery Corporation лаундж звучене, допълнено със силен парти заряд. Освен с култовите записи на групата, Роб вече набира популярност и като самостоятелен диджей, издал е и редица проекти, които се радват на огромна популярност, с артисти от ранга на Пол Маккартни, Massive Attack, Perry Farrell и David Byrne. Неговият лейбъл ESL Music пък е продуцирал албуми на Federico Aubele, Ancient Astronauts, Ursula 1000, Ocote Soul Sounds, Nicodemus и много други.

Дата: 29.07.2012
начало: 16.00
край: 24.00
място: Oasis Beach , Lozenetz, beach club Delelte
вход свободен
18+