"Мечтани пътешествия" е забележителна книга, която представя 500 интригуващи дестинации в целия свят и най-подходящите начини да уловите духа на всяко място – от това да наблюдавате Северното сияние от иглу във Финландия до това да минете с велосипед по моста Голдън Гейт, от прекосяване на Андите на кон до това да посетите културно събитие в Античния театър на Пловдив.

"Мечтани пътешествия" ще вдъхнови всеки, който иска да изпита повече вълнуващи моменти и да опознае различни страни и култури. Книгата ще ви окуражи да осъществите и най-смелите си планове и да дръзнете да направите нови и удовлетворяващи неща, които ще се превърнат в прекрасни спомени.

"Нещата от списъка с желания са различни: те могат да бъдат лични цели, например да се научим да свирим на тромпет, или епични приключения – като предприемането на пътешествие. Това, което прави една цел достойна за списъка ни с желания, е да включва нещо, което никога преди не сме правили. Така получаваме дълбоко лично удовлетворение от постигането на своята цел и запомняме преживяването за цял живот. В тази книга сме събрали 500 идеи, които да ви вдъхновят и можете да включите в своя списък с желания", казват съставителите на книгата.

Хората сме устроени така, че почти постоянно мечтаем за нещо. За работата, която искаме от малки, за сплотено семейство, да видим на живо любимия си изпълнител. Но сякаш най-често си мечтаем да опознаем някое красиво и различно място. И тъй като пътуването с книга винаги е лесно и безопасно, ви каним да посетите 5 такива дестинации чрез сборника "Мечтани пътешествия".

Вижте 5 красиви дестинации от "Мечтани пътешествия". >>>