На 22 май в лондонската зала Troxy, една от най-големите звезди на родната музикална сцена – Любо Киров, изнесе невиждано, музикално шоу от световна величина.

Специални гости на събитието бяха Поли Генова и Орлин Горанов, с които Любо изпълни на сцената едни от най-големите си хитове. Повече от два часа публиката в култовата лондонска зала пя заедно със звездата песните от новия му албум “Целуни ме”.

Албумът бе представен преди по-малко от месец със специална промоция в столичен клуб, който бе препълнен от фенове на звездата.

В Лондон, емоционално прозвуча и дуетното му парче с Поли Генова - “Тръгни навреме”, както и едни от най-големите му хитове “Знам”, “Летим” и още много други.

Младият изпълнител Иван Иванов, който бе част от отбора на Любо Киров в последния сезон на „Гласът на България, имаше специална покана от ментора си и даде старт на грандиозното музикално събитие.

Една от най-големите звезди в българската музика поради незабравима вечер на феновете си в Лондон в легендарната зала Troxy, на чиято сцена са пели световни звезди като Роби Уилямс и Nick Cave & the Bad Seeds.

А тази есен обичаният изпълнител отново ще седне в едно от треньорските кресла в предстоящия, девети сезон на “Гласът на България” по bTV.