Най-мащабният и различен SOLAR Christmas е тук, като музикалните фенове отново могат да очакват едно шумно събитие с любими техно и хаус артисти.

А сега и с изцяло нова хип-хоп и трап зала с хедлайнер Lil Pump, който идва за първи път в България, а в същата зала на сцената ще се качат и едни от най-актуалните български изпълнители, сред които са Жлъч, Григовор и Гена.

Американският рапър Lil Pump стана световноизвестен с хита си "Gucci Gang", който вече има над 1,1 млрд. гледания в YouTube.

Познаваме го от хитовия му сингъл "Gucci Gang", който беше във всички класации през 2017 г., но и от редица други като "I love it" с Кание Уест, "Eskeetit", "Be Like Me" с Лил Уейн и "Welcome to the Party" от саундтрака към филма "Дедпул 2".

Lil Pump

С милиарди слушания в различните платформи и колаборации с големите имена в индустрията, Lil Pump се превърна в ключова фигура за съвременния рап.

На 17 декември в самостоятелна зала ще видим най-доброто от техно сцената със сетове от Victor Calderone, Chris Liebing и Liubo Ursiny. В съседство третата зала ще даде пълна свобода на легендарния Mark Knight, дуото Solardo и Stephen Popov.

Посетителите на SOLAR XMAS трябва да имат навършени 16 години и ще бъдат допускани само при представяне на поне един от следните документи:

- Сертификат за ваксинация;

- Документ, удостоверяващ преболедуван Covid-19 през последните 6 месеца;

- Документ за отрицателен PCR тест в рамките на 72 часа или документ за отрицателен антигенен тест направен до 48 часа преди събитието;

- Отрицателен антигенен тест, направен на място в мобилния пункт, който ще бъде организиран пред Интер Експо Център.

Предварителните билети вече са в продажба в мрежата на Ивентим (https://bit.ly/3nrOijR) и Epaygo (https://epaygo.bg/1058630383) на цена от 40 лв.