Обичате ли книги? А кино? А не е ли перфектна комбинацията кино и книги, която ще се случи на Кино-литературния фестивал Cine Libri? Тъй като и ние смятаме така и мислим, че ще ви е интересно всичко,което се случва там, сме ви приготвили игра с награди. 

В рамките на 5 дни ще ви зададем 5 въпроса. Всеки отговорил правилно участва за спечелването на 3 броя двойни покани за откриването на „Кино-литературен фестивал Cine Linbri”, две книги – „6.66 евро” на Ф.Бегдебе и „Небостъргач” на Дж.Г. Балард.

На 30.09 ви питаме:

Кой актьор се въплъщава в образа на литературния редактор Максуел Пъркинс във филма „Геният“ по романа на Андрю Скот Бърг?

А. Гай Пиърс

Б. Джъд Лоу

В. Колин Фърт


Отговорете с коментар под статията. Всички печеливши участници ще бъдат обявени на 4 октомври 2016 г. 

 

Прочетете общите условия на играта

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИГРАТА „Кино-литературен фестивал Cine Linbri

 Обхват и условия за участие в Играта

  1. В Играта има право да участва всяко физическо лице, което се регистрира на сайта - www.btv.bg с валиден имейл адрес и имена.
  2. Всеки участник, който иска да се включи в Играта, след като се регистрира за участие, трябва да отговори правилно на един въпрос, свързан с кино-литературния фестивал Cine Linbri (по-долу „фестивала”), който ще се проведе в периода 5-16 октомври 2016 г. в гр. София. Само тези участници, които са отговорили правилно на един въпрос, могат да участват в томболата за наградите.
  3. Победителите се определят чрез томбола, след приключване на Играта.
  4. Право на участие в Играта нямат служители на Организатора и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). В случай че такова лице бъде изтеглено в томболата, то няма да се взема предвид и на негово място ще бъде изтеглен друг печеливш.
  1. Описание на наградите
  2. В Играта ще бъдат раздадени 3 броя двойни покани за откриването на фестивала, което ще се проведе на 5 октомври 2016 г. в гр. София, както и две книги – „6.66 евро” на Ф.Бегдебе и „Небостъргач” на Дж.Г. Балард
  3. Наградите не могат да бъдат разменяни за паричната им или каквато и да е друга равностойност.

 Теглене на наградите, обявяване на печелившите и получаване на наградите >>>