Месец септември неизменно буди безброй асоциации, свързани с думата "училище". Такава е и най-новата комедия на продуцента Уил Паркър ("Ченге за един ден") – "Вечерно училище", в която зрителите ще станат свидетели на безброй необичайни ситуации, породени от първосигнални и необмислени действия. 

Първият трейлър на филма ни запознава с Теди Уокър (Кевин Харт), който полага всички необходими усилия, за да завърши гимназия, когато вече е 30-ина годишен. Въпреки безбройните трудности, които се изправят на пътя му, той намира стимул да се завърне и най-накрая да се превърне в достоен възпитаник на гимназия Педмънт.

"Вечерно училище" обещава много забавни моменти и един атрактивен сюжет, в който група неудачници са принудени да предприемат какви ли не мерки, за да се дипломират, но за нищо на света не пробват изпитания и неостаряващ метод, доказан с времето – просто да учат. 

Звездата във филма е Кевин Харт ("Ченге за един ден"), който се превръща в своеобразен лидер на групата и "мозък" на всяка следваща "операция" по осъществяване на крайната цел.

Във "Вечерно училище" участват още Тифани Хадиш, Роб Ригъл, Тарън Килам и Романи Малко, а продуценти са Кевин Харт чрез компанията му "HartBeat Productions" и Пакър с неговата "Will Packer Productions". 

"Вечерно училище" тръгва в кината от 28 септември, а дотогава гледайте трейлър с български субтитри в следващото видео.