Една книга обещава да ни върне в лудите и щастливи години на българското кино и да съпреживеем един бурен и стремителен живот, в който любовта, приятелството и страстта са движещата сила. На 11 април от 19:30 ч. в Клуб 1 на НДК предстои премиерата на биографията на обичаната от много българи Катерина Евро.

Освен главният виновник за събитието, на премиарата ще бъдат и някои от персонажите в книгата - Мартина Вачкова, Виктор Калев, Камен Воденичаров, Любен Чаталов, Георги Мамалев и, разбира се, Диляна Ценова Гогова, автор на текста!

Организаторите обещават музика, литература, спомени за кино и театър...И ОЩЕ НЕЩО! Събитието е ограничено за лица под 18 години!

На моята внучка

Мила моя Катерина, казват, че когато носиш името на някого, наследяваш неговия характер и късмета му. Не знам дали е истина, но много ми се иска да бъдеш толкова щастлива, колкото аз съм била през живота си. Да бъдеш обградена от най-добрите приятели, да срещнеш истинската любов и да имаш най-прекрасните деца. Надявам се, че един ден, когато прелистваш тази книга, няма да се срамуваш, че носиш моето име. Обичам те!

Катерина Евро