На 21 юни от 21 ч. на сцената на Парк-театър „Борисова градина“ „ЕуфУрия“ събира в едно силите на еуфорията, желанието, любовта към музика и изкуството и енергията и заряда на фурията Милица Гладнишка. Публиката ще се наслади още на изпълненията на талантливи и носещи истинска музикална наслада музиканти като Михаил Йосифов – вокал, тромпет, Велислав Стоянов – вокал, тромбон Арнау Гарофе – саксофон, Васил Спасов – пиано Борис Таслев – бас и Атанас Попов – барабани!

Резултатът е един прекрасен, нежен, красив, разнообразен и весел концерт който ще превърнат сцената на парк-театър „Борисова градина“ в горещ музикален фестивал. Очакват ви незабравими изпълнения на някои от най-любимите и велики парчета в историята, под чиито звуци желаем да се отправим на пътуване с кабриолет до края на света!

Едва ли има по-подходящ сезон от началото на лятото за концерт на група „ЕуфУрия“.

Лятото е именно сезонът, който носи със себе си всичко, което можете да се очаква и от концерта на Милица Гладнишка и компания – вълнуващи песни, събуждащи желанието за танци изпълнения, музикален финес, класа и желанието никога да не забравим тази нощ.

Концертът ще предложи на публиката незабравими изпълнения на някои от най-любимите ни парчета, под чиито звуци ще открие път към спомените си – минали и такива, които ще се родят на 21 юни в Парк-театър „Борисова градина“.

Летни спомени за пътешествия, мечти, любов и страстното желание да обичаш.