За да повдигнем още повече завесата и да подсилим нетърпението към новия филм на Гай Ричи - "Аладин", ви каним заедно с нас да научите интересни подробности от снимачната площадка.

Във видеото звездите от филма Уил Смит, Наоми Скот и Мена Масуд разказват за снимачния процес в невероятните декори и любопитни моменти от продукцията.

За брилянтната визия на филма режисьорът Гай Ричи черпи вдъхновение от различни екзотични локации, приказките от сборника „Хиляда и една нощ“ и, разбира се, идеята поредната филмова класика да се завърне в цялата си прелест.

Сценарият е дело на голям екип от професионалисти, сред които Джон Аугуст ("Ангелите на чарли", "Голяма риба", "Чарли и шоколадовата фабрика") и Рон Клемънтс, който стои зад сценария на оригиналната анимация.

В актьорския състав на филма влизат младият талант Мена Масуд като Аладин, Наоми Скот ("Звездни рейнджъри") като принцеса Жасмин, Марван Кензари ("Бен-хур", "Убийство в Ориент Експрес", "Мумията") като злия Джафар и любимецът на зрителите - Уил Смит ("Мъже в черно", "Аз, роботът", "Аз съм легенда") като Духа от лампата.

Желанията се сбъдват на 24 май в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.