Рок ветераните от "Tool" оглавиха класацията "Билборд 200" за албуми с новия си и дългоочакван "Fear Innoculum". И феновете на Тейлър Суифт са в културен шок.

Бандата направи истинско постижение с албума, предвид че това е първата й студийна тава от цели 13 години насам. Слушайте го:

"Кои, по дяволите, са "Tool"?, недоволстват феновете на кънтри/поп певицата, която "неизвестната" група детронира.

"Боже господи, тези големи ли са или нещо такова?", питат феновете на Тейлър Суифт в социалните мрежи.

Музикалните експерти очакваха "Fear Inoculum" на "Tool" да издуха новия албум "Lover" на Тейлър от първото място в класацията на "Billboard 200" - и не сгрешиха. Но феновете на Суифт са толкова смутени…

"Tool" не са издавали албум от 13 години, като на 30 август групата се завърна с нов албум с 10 песни, който се представя отлично в чартовете. Преди седмица той достигна първото място по продажби в iTunes.

Междувременно Тейлър пусна "Lover" след двегодишна пауза. Феновете на Суифт са развълнувани от успеха на новия й албум и не са готови да загубят заветното първо място, подемайки виртуална "битка" в Туитър, където се обединяват в подкрепа на "Lover".

"Продължавайте да стриймвате! Тази група "Tool" пусна нов албум след 13 години, но… все още имаме шанс!", пише потребител, призовавайки другите фенове на Тейлър да продължават да стриймват албума.

Положението е LMAO, както се изразява днешната младеж.