„Егмонт” издава „Свързани” от Ема Чейс, четвърта книга в поредицата „Заплетени”. Бестселъри на New York Times и USA Today, книгите от нея се издават в над 15 държави. „Свързани”, част от романтичната линия „Уо” на „Егмонт”, ще може да се открие в хартиен и електронен вариант у нас от 11 юли.

Конкурсът
Спечелете екземпляр от „Свързани”! Отговорете на въпроса: „Какъв тип романтични романи предпочитате – в комбинация с мистерия, повече горещи сцени, исторически, съвременни или нещо друго?” в коментар под статията. В играта участвате само с един отговор до 25 юли 2015 година. Имената на 3 късметлии ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!

Научете повече за...


    
Книгата
 „През по-голямата част от живота си никога не съм си представял, че ще се оженя. Но Кейт направи невъзможното – промени ме. Мисля, че всички можем да се съгласим, че бях наистина страхотен преди, но сега съм още по-добър.”

Пътят към сватбения ден на Дрю и Кейт, с които се запознахме още в „Заплетени”, не може да се определи като лек. По-скоро като осеян с грешки и неразбирателства, достойни за гръцка трагедия. Но двамата се справиха с всичко, благодарение на нестихващата си страст, безгранично възхищение и вечна любов един към друг.
Един уикенд в Лас Вегас обаче причинява няколко неочаквани инцидента, които могат да се превърнат в голям проблем. „Знам какво си мислите – какво, по дяволите, си направил този път? Спокойно. Не ме съдете, преди да сте чули цялата история”, моли учтиво Дрю. И се дръжте здраво, защото ще преживеете едно лудо пътуване. Очаквахте ли нещо друго?

Авторът    
Ема Чейс е страстен читател и отдаден разказвач на романтични истории. С публикуването на „Заплетени” тя осъществява отдавнашна своя мечта да се занимава професионално с писане. Омъжена с две деца, Ема живее в Ню Джърси. Посетете я онлайн на www.emmachase.net