На 11 септември 2020 г. в зала Арена “Армеец” за първи път у нас ще видим на живо американската рок група Hollywood Vampires, съобщават от Joker Media, организатори на концерта. Групата е създадена през 2015 г. от Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери, за да почете музиката на рок звездите, починали от “излишък” през 70-те години на миналия век. Името на групата произлиза от The Hollywood Vampires – клуб на знаменитости, създаден от Алис Купър през 70-те, който включва голям брой величия в шоубизнеса като Джон Ленън и Ринго Стар от “The Beatles”, Кийт Муун от “The Who”, Мики Доленц от “The Monkees” и др.

Концертът в София е част от европейското турне на бандата, което започва на 15 август в Германия и ще продължи в Полша, Австрия, Швейцария, Франция, Великобритания, Люксембург, Италия и Турция.

Групата има издадени два студийни албума с участието на гост музиканти като Пол Маккартни, Дейв Грол, Джо Уолш и Кристофър Лий. Първият от тях е едноименният “Hollywood Vampires”, издаден през 2015-а, а вторият носи името “Rise” (2019).

Билетите за концерта в София са от 60 до 130 лв. и ще се продават от 10:00 часа на 5 март 2020 г. само в мрежата на ticketportal.bg