Най-после това, което почитателите на „Игра на тронове“ очакваха – продължение на култовия сериал, който приключи през 2019 г.

По непотвърдена информация се работи по нови епизоди, които ще разкажат историята на Джон Сняг – един от любимите персонажи на феновете. Актьорът Кит Харингтън вече се е съгласил да се върне в ролята.

Снимка: Игра на тронове

Почитателите на сериала знаят, че в последния епизод Джон Сняг, чието истинско име е Егон Таргариен, беше заточен на север от Вала – ледената стена, която прегражда най-северните части на континента.

В новия сериал ще видим какво се случва със Сняг, след като отива да живее при Свободния народ отвъд Вала.

Снимка: YouTube

Тази новина идва два месеца преди началото на сериала „Домът на дракона“, който ще е предистория и ще разказва да най-кървавата гражданска война във Вестерос. Събитията ще се развиват 200 години преди тези в „Игра на тронове“ и почитателите на дракони ще останат доволни, защото този път и двете страни във войната ще са драконови ездачи.

Снимка: Getty Images

HBO обаче доказаха, че не се притесняват да прекратяват проекти, ако се опасяват, че няма да са успешни. Преди да започнат работа по „Домът на дракона“ имаше друга идея и дори пилотният епизод беше заснет, но в крайна сметка нищо не излезе. Това означава, че дори действително да има планове за сериал за Джон Сняг, винаги има вероятност никога да не го видим.

Още за света на "Игра на тронове":