Кой не иска да види Дженифър Лопес, Карди Би и Констанс Ву да танцуват на пилон? Този септември група нюйоркски стриптизьорки решават да вземат съдбата си в свои ръце и да изиграят… Уолстрийт. "Да свалиш Уолстрийт" е вдъхновен от истински събития, описани от известната американска разследваща журналистка Джесика Преслър в "New York Magazine". Оригиналното заглавие на филма "Hustlers" взаимства и от легендарната верига стриптийз клубове на Лари Флинт – "Hustler Club".

Обирджийската черна комедия събира около пилона любимата на поколения фенове Дженифър Лопес, Констанс Ву (тв сериалът Нови в квартала), суперзвездата Карди Би, Джулия Стайлс (поредицата за Борн, Десет неща, които мразя у теб), актрисата и певица Кики Палмър, Лили Райнхарт (тв сериалът Riverdale) и хип-хоп сензацията Lizzo. 

Както може да се очаква от толкова талантлив и ексцентричен актьорски състав, предстои ни да видим много горещи сцени от стриптийз клубовете на Ню Йорк, но и нещо много повече. След като осъществяват привидно добре замисления си план да свалят брокерите от Уолстрийт и да вземат това, което смятат, че заслужават, момичетата се отдават на луксозен живот и безкраен купон. Когато си бивша стриптизьорка и успееш да отмъкнеш хиляди долари от омразните банкери, не очакваш някой от тях да се оплаче, нали? Докато всичко излиза от контрол, разбира се.

Дженифър Лопес, която е в главната роля на стриптизьорката Рамона, а също и изпълнителен продуцент на "Да свалиш Уолстрийт", споделя пред Джими Фалън, че е много развълнувана публиката да види филма през септември: "Това е една истинска история за човешката природа, както и за алчността и отчаянието и какво правят хората, когато са в тяхната власт."

Операция "Да свалиш Уолстрийт" излиза в кината на 13 септември. Гледайте трейлър с български субтитри във видеото по-горе.