"Жена ми каза, че ще се разведе с мен, ако си подстрижа косата!", споделя Джейсън Момоа пред Esquire. Надяваме се никога да не стане нито едно от двете - нито Джейсън да остане без коса, нито чаровната Лиза Бонет. Припомняме, че той я вижда за пръв път на телевизионния екран, когато е едва на 8 г. Още тогава я посочва на майка си и казва "Искам нея!". Срещат се случайно в джаз бар, когато и двамата са с расти. Тя е на 38, той - на 26.  

Джейсън Момоа се включва в предизвикателството с ластик за коса на списание Esquire. И след като накратко споделя, че обича дългата си коса, показва какви прически може да й направи с ластик - висока конска опашка, странична опашка, като японски самурай, две ученически опашки. Любимата му се оказва високият кок. И ако си мислите, че това е всичко - лъжете се. Звездата в клипа е Джейсън Момоа с прическа като принцеса Леа от "Междузвездни войни". 

Защо розов ластик?

Джейсън Момоа бе обявен за най-красивия мъж за 2018 година. Не остана незабелязан обаче фактът, че този почти двуметров мъжага се появяви дори на церемонията по раздаването на Оскарите с розов кадифен ластик.

Всъщност той е съвсем обикновен, подарък на актьора от фризьорка, част от снимачен екип. Когато го видял, Джейсън особено много харесал и цвета, и материята. Споделил идеята на своята стилистка, която се обърнала към Fendi, чийто главен дизайнер до смъртта си бе Карл Лагерфелд. Розовият кадифен костюм на Момоа е едно от последните творения на дизайнера.