Обичаме домашните си любимци, но колко добре ги познаваме в действителност? Отговор на този въпрос ще даде най-новият анимационен филм "Сами в къщи 2" на "магьосниците" от "Illumination".

Анимацията е продължение на блокбастъра "Сами в къщи" от 2016 г. с най-голям дебютен уикенд за оригинален филм, който не е базиран на вече съществуващ франчайз или медия.  

"Сами в къщи 2" развива забавната концепция от първия филм за тайния живот, който водят домашните ни любимци всеки ден след като излезем от домовете си, за да отидем на работа или училище, като допълнително изследва взаимоотношенията между хората и четириногите им спътници. Ще видим как личностите и поведението на животните все повече започват да имитират тези на собствениците си и как връзката  с тях се променя, когато в семейството се появяват деца.

Продуценти на филма са основателят и изпълнителен директор на "Illumination" Крис Меледандри и дългогодишният му партньор Джанет Хийли. Като сценарист се завръща Брайън Линч ("Миньоните"), а режисьор отново е Крис Рено ("Аз проклетникът", "Лоракс"). 

"Сами в къщи 2" идва в кината на 14 юни 2019 г. на 2D и 3D. Дотогава гледайте трейлър с български субтитри в следващото видео: