Цигуларката Гергана Алексиева, която бе в основата на успешния квартет Hypnotic от създаването му, се завръща на сцената с новия си проект – дамския квартет Destiny. Италианските продуценти - композиторът Маурицио Абени и носителят на Оскар, тонрежисьорът Марко Стречони - работиха цяло лято по концепцията на проекта.

По повод първия запис на Destiny Стречони пристига в София след броени дни. У нас той е и във връзка с поредната си колаборация със Симфоничния оркестър на Българското национално радио, с който втора година записва филмова музика. Разбира се, освен с новите пиеси, момичетата от формацията ще радват меломаните и с незабравимите аранжименти на Маурицио Абени, който предостави на квартет Destiny изключителните права за своята музика.

Destiny е естественото музикално продължение на дългогодишните творчески усилия на Гери и целия екип, работил с нея до момента. Визуалната  концепция е на Искра Стоилова  и нейното Floor 5 Studio. Британският моден бранд QUIZ ще се грижи за бляскавия външен вид на Destiny. Скоро ще стартира и официалният уебсайт на квартета, дело на Studio X.

Ето кои са съучастниците на Гери по пътя на успеха >>