Една от най-добрите диско-хаус формации Crazy P се завръща в България. В саундсистем формат и в две последователни вечери едната половинка от Crazy P Hot Toddy и вокалистката на бандата Danielle Moorе ще покажат отново страхотното си лайв шоу. Първата им визита ще е на 19 юли във Варна в бар Кубо, а на следващата вечер ще гостуват в Баш Бар в къмпинг Градина. И двата концерта ще са с вход свободен.


В звученето на Crazy P старата диско вълна е примесена със съвременната електронна музика и премерени поп елементи или казано накратко - денс музика с много глас, сърце и душа.

След близо 15 години на музикалната сцена Crazy P могат да се похвалят с 6 издадени албума, многобройни сингли и ремикси, а техни парчета участват във всички актуални компилации за диско, ню диско и хаус музика. Именно диско-фънк звука на ръба на модерният хаус утвърждават Crazy P като една от най-забележителни британски денс формации. А живите им изпълнения са винаги много динамични и танцувални, като за това основна роля има невероятният талант на вокалистката Danielle Moore.

Визитата на Crazy P у нас е с подкрепата на клубната вечер ReelFeel и диджейското дуо Sirius & Methodikal.

Повече информация за предстоящите събития може да намерите на страницата на
ReelFeel.