Наистина се развълнувахме от трейлъра на последната драма с участието на Брадли Купър - като бивш наркоман и master chef, който пропада до дъното, но е решен да изплува отново на повърхността.

Адам Джоунс, който е като рок-звезда в кулинарията, има всичко - и го губи. Той е шеф в оценен с 2 звезди ресторант от кулинарния гид "Michelin", но лошите навици не прощават на никого, започвайки да размиват тръпката му от гурме творчеството.

За да получи заветната и неуловима засега за него трета звезда от Michelin, героят на Брадли Купър трябва да даде най-доброто от себе си, включително да привлече в кухнята си и красивата Елен.

"Burnt" е забавен и емоционален разказ за любовта към храната, тази между двама души, както и силата на втория шанс в живота. Втори шанс и за Брадли Купър с престилката, защото преди десет години актьорът игра готвач, но в сериала "Поверително от кухнята".

Останалата част от актьорския състав в лентата също е изключителна – Ума Търман, Сиена Милър, Даниел Брюл, Ема Томпсън, Лили Джеймс, Матю Рис, Джейми Дорнан и Алисия Викандер.