Броени дни остават до концерта на Белослава - "Времето за мен си ти" в зала 3 на НДК, който е част от Новогодишния музикален фестивал в Двореца. Денят на музикалното събитие е 15 декември, а времето – от 20:00 ч.

Снимка: Press office

Чаровната изпълнителка с мек и нежен тембър ще представи песни от най-новия си, четвърти поред, студиен албум "Времето за мен си ти". Концертът е разделен на три части според стила на песните – R&B, диско и джаз.

Присъстващите ще имат удоволствието да се насладят на първите четири сингъла от албума, сред които "Времето за мен си ти", "Нямаме време" и "Лятото зад ъгъла". Специалната изненада за публиката е премиерата на най-новата песен на Белослава – "Красотата".

Аранжиментите на песните за концерта са на Живко Петров, който е и композитор на парчетата от едноименния албум. Текстовете към тях са написани от самата Белослава. Освен Живко Петров – виртуозът на пианото, на сцената до Белослава ще застанат още Димитър Карамфилов – контрабас, Росен Захариев Роко – тромпет и перкусии и Елена Кокорска – вокали. Участие ще вземат и специалните гости – най-добрият ни бийтбоксер SkilleR и Джоана Нуамеруе.

Снимка: Press office

Премиерата на албума ще бъде съпътствана и от национално турне на Белослава през пролетта на 2016 година.