Том Къртис е баща на две деца, който се вдъхновява от рисунките на малчуганите, за да направи интернет много по-приятно и по-забавно място. 

Британецът от Лондон споделя прозиведенията си в Инстаграм профила Things I Have Drawn (Нещата, които съм нарисувал), където нагледно показва какво би се случило, ако детските рисунки се превърнат в реалност.

Том има две деца - Дом и Ал - и използва Фотошоп уменията си, за да модифицира забавните, креативните и неумели рисунки на децата си, както и на други деца, като им вдъхне живот и реалистичност. 

Резултатът е едновременно ужасяващ и смешен, което превръща илюстрациите в страшно забавни и ни кара да ги обожаваме.

"Дом и Ал са вече на 11 и 9 години, така че вече не мога да използвам техните рисунки, защото са прекалено сложни и са загубили голяма част от наивността си", каза таткото пред Bored Panda. 

"За щастие, все още имам доста от техните стари рисунки. В момента момчетата вече са малко запленени от игрите, отколкото от рисуването, въпреки че Ал все пак създава доста необичайни герои със странни глави. Все още не съм правил техни версии за проекта", казва Том.

След пет години трансформиране на детските рисунки с Фотошоп и споделянето им в Инстаграм, профилът на Къртис вече има над 736 хил. последователи.

Насладете се по-долу на най-новите попълнения в странната фауна на Къртис.