На 27 април в SOFIA LIVE CLUB бързо набиращо популярност дуо Woomb, което дебютира миналата година, ще открие концерта на португалската певица MARO със специален акустичен сет. 

Снимка: Наньо Нанев

Португалската изпълнителка MARO пристига за своя първи концерт в България по покана на SOFIA LIVE FESTIVAL. Талантлива певица, мултиинструменталист, продуцент и текстописец от Лисабон, обещава да ни донесе едно незабравимо изживяване от звук и емоция.  

Снимка: Simão Castro Pernas

MARO записа и специална покана за българската публика, в която споделя, че това е прощалното ѝ турне заедно с триото, с което концертира в момента, което прави гостуването ѝ още по-специално и определено не е за изпускане.

Магичната музика на базираното между Лондон и София дуо Woomb успя в рамките на година да достигне не само до многобройна родна аудитория, но прекрачи границите на родината и първият им сингъл "Last Rays" прозвуча в ефира на Sirius XM и гръцкото OFF Radio.

Снимка: Наньо Нанев

Дебютът им на голяма сцена пък бе на миналогодишното издание на SOFIA LIVE FESTIVAL

За участието си преди MARO Христо Йорданов и Георги Линев подготвят ексклузивен акустичен сет, който за първи път ще представят пред публика.

Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 50 лв., в деня на място цената ще бъде 60лв.