Анджелина Джоли се появи с четири от децата си на световната гала премиера на една от най-дългоочакваните продукции тази година - "Дъмбо Събитието беше в емблематичното кино "Ел Капитан" в Лос Анджелис.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Този октомври Джоли се завръща в света на Дисни с втората част на тоталния хит "Господарка на злото". Появата й предизвика истински фурор сред феновете.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Финли Хобинс, композиторът Дани Елфман, както и невероятната Хелън Мирън и режисьорът Тайлър Хакфорд също уважиха премиерата на Дъмбо и блестяха зашеметяващо на червения килим, където премина целият звезден екип - Колин Фарел, Дани Девито, Майкъл Кийтън и Ева Грийн зарадваха всички с бляскавото си присъствие. Нико Паркър, която прави своя дебют на голям екран, беше подкрепена от майка си – актрисата Танди Нютън, а режисьорът Тим Бъртън отговори на многото любопитни въпроси за създаването на филма.

Класическата история, на която Тим Бъртън вдъхва нов живот, се пренася с цялата си приказност на големите екрани по света и у нас в края на месеца. Дали необикновеното слонче ще намери своето място, дали семейството остава заедно до края и дали мечтите се превръщат в реалност, очакваме да разберем с очарователния Дъмбо още на 29 март в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.