След дълго ухажване на Адел от страна на Бионсе да направи дует с нея, продължило цяла една година, американската поп дива получи за пореден път категоричен отказ от изпълнителката на хита „Hello”.

Въпреки упоритата настоятелност на Бионсе, носителката на наградата на филмовата академия на САЩ за най-добра оригинална песен не склонила нито веднъж на примамливите бизнес предложения.

Песента, която Бионсе искала да изпее в дует с британката, ще се появи в новия й албум, който певицата ще представи на 15 ноември под името '25". В момента американската певица, която зад гърба си има 13 награди "Грами", продължава да жъне огромни успехи с последното си хитово парче.

Причината за поредния решителен отказ на британската изпълнителка да пее в дует с Бионсе не е вражда. Официалното извинение на Адел към афроамериканкската перла на музикалния подуим било, че изпитва страх от славата. Тя смятала, че едно такова публично сближаване със световна знаменитост от ранга на Бионсе, би й навредило.

Не веднъж в интервюта Адел е споменавала за това свое притеснение.

"Знаете, славата е това, което най-много ме плаши. Искам да избягам от нея, защото смятам, че тя само ще ме ощети. Славата е като отрова. Имам достатъчно от нея в своя организъм. Не ми трябва повече", споделя новоизгрялата звезда на световната музикална сцена.