През дъждовните есенни дни киносалоните стават все по-примамливи. През този сезон киноманите няма да останат разочаровани и на големите екрани ща видим няколко дългоочаквани заглавия.


1.„Надцакването”
Премиерата на филма „Надцакването” в българските киносалони е на 27 септември. Филмът на Брад Фърман се вглежда в опасния свят на онлайн залаганията. В главните роли на кинолентата ще видим Бен Афлек и Джъстин Тимбърлейк.

Сюжетното действие се концентрира върху бедния студент Ричи Фърст (Джъстин Тимбърлейк), който в игра на покер онлайн бива измамен и губи всичките си пари. Студентът разбира, че дължи и пари на собственика на сайта Айвън Блок (Бен Афлек).

Животът на Фърст коренно се променя, след като е принуден да стане протеже на Блок. Адреналинът неимоверно ще се покачи, когато се пренесем в тъмния свят на онлайн залаганията.

 

 

2.„Гравитация”
Във филма на режисьора Алфонсо Куарон ще станем свидетели на перфектния тандем Сандра Бълок и Джоржд Клуни. Действието в „Гравитация” се развива извън пределите на Земята, където биоинжинерът Райън Соун (Сандра Бълок) и астронавта Мат Ковалски (Джордж Клуни) ще трябва да намерят начин да оцелеят. По време на рутинно космическо пътуване става сериозен инцидент - астероиди унищожават совалката, в която се намират.

Стоун и Ковалски остават без връзка със Земята, завързани един за друг в безкрайния космически мрак.
Шансът им за завръщане у дома се крие в ужасяващите тайни на космоса. Какви са те ще можем да разберем на 4 октомври.

 Продължава >>