Има два типа читатели и зрители през лятото – такива, които търсят леки романтични истории и такива, които обичат да разнообразяват топлите летни дни с мрачни и заплетени трилъри и мистерии. Тази статия е за вторите!

Ако вярвате, че нищо не може да ви разхлади през лятото както една хубава история с тайни, обрати и по възможност убийство, тези пет филма, които може да намерите с български дублаж на Voyo, ще са точно за вас.

Любов… или план за убийство в „Златотърсачка

Милионерът Стивън Биърд обсипва любимата си съпруга Селест с коли, бижута и дизайнерски дрехи. Въпреки това, докато е в клиника заради заплаха за опит за самоубийство, Селест се опитва да убеди друга пациентка да убие съпруга й за пари.

Моето отвлечено дете“, или защо не е добра идея да показвате децата си в интернет

Елизабет и нейният любящ съпруг Джеф скоро са станали родители и се радват на малкия Евън. Тя решава да създаде блог, за да сподели изпитания и премеждия на родителството с други майки, но започва да получава обидни съобщения онлайн и се разколебава дали е постъпила правилно. Когато Евън е отвлечен, светът на Елизабет се разпада и не й остава нищо друго, освен да направи и невъзможното, за да намери бебето си.

Още за опасността от модерните технологии в „Нейните тайни

Амара е тийнейджърка, която заедно с майка си се мести в нов квартал. Изглежда всеки може да намери любовта с изключение на нея. Когато майка й Даян среща новата си тръпка, Амара решава да използва приложение за запознанства, за да открие своята и така се запознава със Шейн. Скоро Даян и Амара започват да бъдат преследвани и тормозени. Първоначално те не са сигурни кой може да е, но когато Даян се разравя по-дълбоко в миналото на Шейн открива, че той е кошмарът на всяка майка – и ще трябва да използва цялата си хитрост и смелост, за да спаси дъщеря си.

Семейни тайни, мистерии и убийство в „Смъртоносни тайни

Кари изобщо не е щастлива, когато майка й Грейс се завръща от околосветски круиз с новия си по-млад съпруг Рийд. Когато Грейс изпада в кома, а дългогодишната икономка на семейството Мария е убита, подозренията на Кари към Рийд се задълбочават. Но вторият й баща успява да докаже своята невинност и се налага Кари да се зарови дълбоко в историята на своето семейство, за да разбере кой друг може да иска смъртта й и защо.

Смъртоносна завист“ и изнудване

Хана е отлична ученичка, на която предстои кандидатстване в колеж. Когато братовчедка й Медисън я дрогира и заснема в неприлични пози, за да я принуди да се яви на приемния изпит за колежа вместо нея, Хана е изправена пред избор как да постъпи.

Voyo е единствената стрийминг платформа, която предлага съдържание почти изцяло с български дублаж. Можете да започнете да гледате още днес, защото новите потребители имат възможност да изпробват услугата безплатно за седем дни. А всеки ден през лятото може да откриете нов филм.