Понякога често в желанието си да бъдем харесани и приемани от всички, забравяме за блаженството на усамотението. Ето откъде корейската художничка Aeppol черпи вдъхновение за серията си от илюстрации, в които разкрива красиви и спокойни моменти на щастието просто да останеш насаме със себе си. 

Героинята в историите й пресъздава една мечта, която има всеки един от нас, но малко е позабравил в динамичния живот на съвремието - удоволствието да се откъснеш от всичко, за да се свържеш отново с природата.

Истинско интровертно бяство от лудешкия живот в забързания град, където всичко трябва да става бързо и по-бързо, заради което в повечето случаи изпускаме есенцията на моментите. Ето защо времето сред природата може да бъде безценно, което виждаме като основна тема в изкуството на корейката.

Представете си нещо като приключенията на Алиса в Страната на чудесата, но без другите откачени герои на Луис Карол - не толкова сюрреалистично, колкото хармонично. Всъщност, вижте сами как изглеждат магичните илюстрации на Aeppol от следващите кадри в Инстаграм: