Крис Прат и Катрин Шварценегер, дъщерята на Терминатора, се ожениха това лято, но сега разбираме, че големият холивудски актьор Арнолд Шварценегер не е приел леко новия „конкурент“ в живота си. Крис Прат също е актьор и е доста популярен в момента, заради феноменалния успех на филмите по комиксовата вселена на Marvel. Прат играе главната роля в „Пазители на галактиката“.

Първоначално Арнолд Шварценегер се е почувствал застрашен от влизането на другия актьор в семейството му: „Бях зашеметен, когато дъщеря ми ми съобщи, че излиза с него“, сподели актьорът в шоуто на Джими Кимъл. „Исках ли да се съревновавам с човек, който е по-висок от мен? По-голям от мен? Който прави по-печеливши филми от мен? Изкарва повече пари от мен? И всякакви такива неща. Какво се случваше?

Крис Прат обаче е бил изпълнен с уважение към бащата на бъдещата си съпруга и е бил готов на всичко, за да спечели благословията му. Още първия път, когато са се срещнали, Крис е помолил Арнолд някой път да отидат да тренират заедно, за да получи съвети от него. И Шварценегер се съгласил.

Снимка: Getty Images

Преди да стане световноизвестна филмова звезда, Арнолд Шварценегер се прочу като културист. Постиженията му в тази сфера са не по-малки от тези в киното и той е символ за бодибилдърите по целия свят.

Дори на 72-годишна възраст, Арнолд Шварценегер не е човек, с когото бихте искали да се съревновавате във фитнес залата, но очевидно Крис Прат се е представил добре и е впечатлил бащата на Катрин: „Той е силен човек, няма две мнения по въпроса“, призна Арнолд. „Гордея се с него. Впечатли ме как правеше упражненията и най-вече повдигането на щанга от полулег. Да, точно тогава реших, че искам да ми е зет – докато го гледах как вдига щангата.

Наскоро Шварценегер разкри, че има желание да се сближи дори повече с Крис Прат. Звездата от „Терминатора“ каза, че би се радвал да участва с Прат в някой филм.