Ан Хатауей споделяше красиви снимки от бременността си с феновете в Инстаграм профила си. От известно време обаче такива липсваха и всички бяха в очакване тя да съобщи благата вест. Вместо това 37-годишната актриса беше изловена от папараци на семейна разходка в парк в Кънектикът в неделя – очевидно без корем.

Снимка: profimedia.bg

Съпругът й Адам Шулман носи бебешко кошче. С тях е и 3-годишният им син Джонатан. Към момента не са ясни полът на бебето и неговото име.

Снимка: profimedia.bg

Очакваше се една от последните публични изяви на Ан Хатауей да е на 13 ноември за премиерата на най-новия филм с нейно участие Dark Waters, но актрисата не присъства. Вместо това сподели снимки от събитието и написа „За добро е“.

Два дни след това, на 37-я си рожден ден, Ан пусна своя снимка, на която се вижда бременния й корем.

В едно от последните си тв участия звездата от „Дяволът носи Прада“ заяви, че знае какъв ще е полът на бебето, но иска да го запази в тайна.

Новината за втората си бременност Хатауей обяви през юли със своя черно-бяла снимка и бременно коремче, добавяйки „Не е за снимките на филм“, добавяйки, че е имала проблеми със зачеването.

„Шегата настрана, нека всички, които имат проблеми със зачеването и с безплодие да знаят, че пътят не беше лесен за мен при нито една от двете ми бременности. Изпращам ви допълнително любов.“

Ан и бизнесменът Адам Шулман се ожениха през септември 2012 г. Първото им дете – син на име Джонатан, се роди през 2016 г.

Снимка: Getty Images