Алисия Силвърствоун повдигна завесата на своя любовен живот и показа как е изглеждало момчето, с което е имала връзка в гимназията. Дан Дишарт е високият чаровник, завел я на бала. 

В началото на октомври актрисата отбелязала рождения си ден . Именно това беше поводът да покаже на всички приятеля си от гимназията. Тя публикува снимка от абитуриентския  бал в социалните мрежи с коментар:

„Гаджето ми от гимназията Дан Дишарт ми изпрати това днес в чест на рождения ми ден!“.

Интересно е, че самата Силвърстоун не е тагнала гаджето си от гимназията на снимката. Той не е и в хор и сред хората, които я следват в Инстаграм.

Последователи на Алисия бяха шокирани, когато разбраха с кого се е виждала тя и това си пролича в коментарите.

Кати Фрестън, един от феновете й, написа: „Колко сте сладки?! И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН”  klrlobstereater пък коментира: „По дяволите! Не знаех, че се виждаш с някого."

 

 

Алисия Силвърстоун има еврейски корени. Баща й е роден в Англия, но произхожда от еврейско семейство. Майка й е родена в Шотландия. 

Снимка: Getty Images

Когато е само на шест години, Алисия започва своята кариерата.

Баща й я снима и така стартира приключението й с телевизионните реклами. Актрисата става „момиче мечта“ в The Wonder Years през 1988 г., след което се мести във филмовата индустрия.  

Кои са пък любимите снимки на Кари Околие, вижте във видеото