Днес, 5 ноември, LadyZone.bg навършва 8 години, а Светлана Тилкова-Алена споделя с нас и вас хороскопът на сайта - какво ни очаква да преживеем заедно и какво да очакваме в бъдеще:

Денят 5 ноември, осем години след раждането на LadyZone.bg, отново подтиква към промени и пътувания създателите и пишещите в сайта, за да търсят и откриват интересни житейски теми и истории, а почитателите му – към пътуване в непознати за тях светове, където успяват да намерят ценна информация, да обогатят живота си и доставят наслада на сетивата си.

Общата вибрация на датата е носител на емоции, но и на завършване и подготовка за ново начало. И двете заложби са обвързани с изискването за отпадане на безполезното съдържание, което лесно ще бъде сторено.

Осмата година е обвързана с чувствителност, която не бива да е прекалена, когато се отнася за проблемите и страданията на хората. В противен случай не е изключено да се появят пропуски и пукнатини в подаваната информация, а този факт води до създаване на недоверие в потребителите.

Изискването на година заради присъствието на Слънцето в Скорпион е материалите в сайта да не бъдат прекалено критични и жилещи, да бъдат в рамките на умерения тон, дори и когато е необходимо да се поднесе нещо не особено приятно, за да намери тълкуване и решение, за да се четат и възприемат текстовете като съвети, а не като нежелано разпореждане.

Луната във Везни омиротворява желанието на пишещите да поучават, а материалите ще са основани на стремеж да показваме на потребителите красивото в живота, в отношенията, любовта и хармонията и начините, по които да ги постигнат и съхранят.

Меркурий в Стрелец подтиква към точни попадения при подаваната информация, към публикуване на статии и интервюта, носещи полезна информация, която може да се прилага на практика.

Пожелавам на целия екип да работи все така сплотено, със съзнанието, че носи полза на хората.

Честито, колеги, бъдете здрави, щастието и хармонията да властват в дните ви!