Дългоочакваният наследник на известното семейство Петканови се е родил днес, а новината побързаха да споделят в социалните мрежи щастливите родители. Името, което е получил малкият, е Габриел.

Александра Богданска, която преди два дни имаше рожден ден, написа в профила си в Инстаграм „Габриел | 30.01.2019. Най-накрая и от мен да излезе човек!“

Радостен и приповдигнат пост пусна и таткото с думите „Искам да се похваля, че вече съм баща. Пожелавам на всеки такава радост. Много се гордея с Александра.“

Това е първо дете и за Александра, и за Даниел, които станаха известни с участието си в различни телевизионни формати. Новината за бременността двамата обявиха в социалните мрежи. По същия начин всичките им фенове узнаха и за това какъв ще е полът на бебето. Всички, които ги следват в социалното пространство знаят добре и колко активна беше бъдещата майка в споделянето на снимки с бременното й коремче и всичко свързано с ежедневието на една майка в очакване.

Макар и още на няколко часа, малкият Габриел вече има профил в Инстаграм, в който родителите му споделиха първи снимки и трепети.