Актьорът Алекс Петифър, когото любителите на красиви мъжки тела са гледали във филма „Професия стриптийзьор“, съобщи в Инстарграм, че се е оженил. Той сподели снимка, на която е с новата си съпруга – моделът Тони Гарн.

Като текст под снимката актьорът написа само „Господин и госпожа Петифър“. Двамата очевидно са решили да пренебрегнат традицията с бялата булчинска рокля и черният костюм за младоженеца.

Снимка: Instagram

Алекс и Тони първоначално са планирали да направят сватбата си в Гърция, но ситуацията около коронавируса е провалила плановете им и в крайна сметка сватбата се е случила в Германия, където е родината на Тони Гарн.

Двамата обявиха годежа си точно на Нова година след като бяха заедно 10 месеца. Отне им по-малко от една година, за да минат под венчилото и да станат семейство. С тази скорости имаме основания да предполагаме, че това семейство ще се увеличи най-много до средата на следващата година.

Тони Гарн също е актриса и имаше малка, но запомняща се роля в последния филм от поредицата за „Спайдърмен“. Тя може да се окаже сериозна конкуренция на съпруга си, който беше считан за един от обещаващите млади актьори и получи роля в екранизацията по тийн бестселъра „Аз съм номер четири“, но филмът се оказа провал и не успя да даде силен старт в кариерата на актьора.