Изгледахме новия клип на Емилия и Денис Теофиков, в който има опити за кино. Добре, че в този момент не хапвахме пуканки, защото щяхме да се задавим.

„За“
Клипът започва със следната самодейна сценка, която на пръв поглед е драматична, но всъщност е комедийна. Кисела мома разглежда на телефона си снимки на приятелки, застанали пред хубави коли, и започва да нарежда с фалцет.
- Писна ми да ме возиш на скапаната ти трошка! В тази скапана, изкъртена каруца!
Обилно татуираният Денис Теофиков (определян от някои като българския Джъстин Бийбър) отвръща на удара:
- Какво искаш? Бачкам денонощно.
- Приятелите ми се подиграват, че се возя в тази каруца. Що не вземеш да се стегнеш и да качиш малко левъла, а? Или цял живот ще останеш такъв скъсаняк.
- Ти защо не си намериш някой, който да ти качи левъла.
- Откъде знаеш, че вече не съм го намерила.

„Против“
Този диалог може да е правен в час по трудово, но лошото тепърва идва: започва да звучи музика със зурни и участниците в клипа запяват!

„За“
На екрана изгрява красивата и елегантна Емилия...

„Против“
...която пее декларативното „Любовта не се купува“, като в същото време е заобиколена от много златист станиол. Колко шоколади можеха да се опаковат с него!

„За“
Камерата ни пренася в луксозния апартамент на Емилия и Башар Рахал (да не се бърка със съпруга на Емилия в реалния живот – Жорж Башур). За да бъде всичко по-арт и по-театрално, апартаментът е току до Народния театър.

„Против“
Готови ли сте за още златни диалози? Ето:
- Ко си се напрегнАла, бе кукле? Какво е това напрежение? Да не си някой трафопост? Бали, Малдиви, Мачу Пикчу. Само си избери, стига мрънка, кукле!
- Не съм ти никакво кукле!
- Емилия, всяка втора пикла в „Люлин“ иска да живее твоя живот. Не ме карай да те върна в Царево, да вадиш рапани.

„За“
„Всяка втора пикла в „Люлин“ иска да живее твоя живот“ – това изречение ни изпълва с оптимизъм. То подсказва, че 50% от жените в „Люлин“ не биха се продали, което е добро число. Това за Царево също е свежо. Би било много грубо да се каже „Ще те върна в Раднево при картофите“.

„Против“
СПОЙЛЕР!
Финалът е интересен, защото Башар удря кроше на Емилия и тя пада, счупвайки масата на две (добра работа на каскадьорите). Но лошото е, че видеото завършва с „To be continued“. Това ни напряга като трафопост!