Обичаме модата особено когато тя е достъпна - в пълния смисъл на думата. Представяме ви седем изключителни е-магазина, които доставят в четирите точки на света. Включително и в България.

#ASOS е сред известните интерактивни модни бутици където се предлагат дамска, мъжка и детска мода. Обединени са на 800 марки на много конкурентни цени.

#ALIEXPRESS обединява всичко за дома и още много. Изобилие от стоки, предназначени за всички нужди. Търсите моп, който не намирате на българския пазар – в AliexPRESS със сигурност го има.

#Обичаме аксесоарите, затова харесваме и Born Pretty Store където има най-различни модели колиета, гривни и други привлекателни модни аксесоари на конкурентни цени. Също и много, много хубава козметика.

#Duo Boots е за всички тези, които обичат обувките. Там ще се натъкнете не само на голям избор на модели, но и такъв при номерацията. Знаем колко е трудно да намираме харесаните от нас обувки в малки или по-големи номерации.

#Американският сайт Fragrances & Cosmetics Co. Предлага изобилие от парфюми и козметични продукти. Истинско съвременно кралство на красотата.

#LOOK FANTASTIC е също специализиран в козметиката, но там ще намерите всичко за което сте мечтала и не сте намирала в традиционните beauty магазини.

#FARFETCH e дигиталният представител на световната висша мода. За тези от нас, които могат да си я позволят, този е-бутик предлага редица дизайнерски модели от предишни и актуални колекции на много привлекателни цени.

Дами, готови ли сте? Хващайте мишките и клик, клик, клик. Приятен шопинг.