Несъмнено и тази година звездите демонстрираха много блясък и стил на поредното, 66-то по ред издание на кинофестивала в Кан. Никак не липсваха и примери за малки модния бедствия на червния килим, а както знаем, нито фотографите, нито журналистите си затварят очите за подобни изцепки. Нека видим най-фрапиращите от тях.

Поздравления за избора на рокля, Ева Лонгория - изглеждаш зашеметяващо в този светъл тюркоазен цвят, но... цепката май е малко по-високо, отколкото би трябвало. Или поне в момента, в който се опитваш да не измокриш роклята в дъжда.

Джулиан Мур - всички се убедихме, че тя не се притеснява от годините си, но определено трябва да внимава какви обувки си купува, особено за подобни официални събития, където всички дебнат за изцепки.

Знайте, че ако някога ви поканят на фестивала в Кан, никога не вдигайте на ръце бременната си съпруга пред папараците. Алек Болдуин го направи и добре, че Хилария Болдуин реагира светкавично, като придърпа роклята към тялото си. Иначе не ни се мисли...

Фризьорът на актрисата Роси де Палма не я ли информира, че подобни кокове са демоде?

Мила Йовович пък не беше оставила почти никаква работа за въображението ни - роклята показваше целия й гръб и дори част от предната част.

Последната грешка, която не трябва да правите, ако сте поканени на подобно звездно събитие - в никакъв случай не подбирайте тоалет, който крещи "аз съм слънчоглед"!