Fabrica 126

Всичко е възможно във Fabrica 126. Първоначалната цел на мястото била да служи за фото студио, но с времето нещата се видоизменят по най-неочаквания и приятен начин. Днес, това е едно от най-посещавани и търсени места за разпускане след дългата работна седмица. Арт пространството не само предоставя възможност да организирате своето незабравимо парти, но и да изпиете по едно (или повече, но с мярка) питие с приятели. Атмосферата е очаквано приятна и най-хубавото е, че не е далеч от центъра, а имаме чувството, че сме извън страната.

Вижте тук, какво ви очаква във Fabrica 126.

TELL ME BAR

Кажете, че ви се ходи на място където музиката е приятна, публиката е интересна, а коктейлите неповторими и ние веднага ще ви насочим към бар TELL ME. Всеки петък и събота имате възможност да се насладите на приятна атмосфера на фона на едни от най-добрите местни или чуждестранни DJ, чиято музика ще ви накара да забравите за ежедневието и миналата работна седмица. 

Вижте тук, какво ви очаква в TELL ME.

ROSE

Животът е прекрасен особено ако има едно място в центъра на София където може да излезете с приятелки и да се насладите на петъчната вечер с коктейл в ръка. ROSE e едно от новите места в столицата където атмосферата е приятно стилна, музиката изключително приятна и не на последно място обслужването на топ ниво. Отидете, това може да е вашето ново любимо място.

Вижте тук, какво ви очаква в ROSE.

AMARO BARETTO

Обичате хубавото вино, тогава AMARO BARETTO e за вас. Изключително приятен бар където може да се насладите на превъзходни вина и хубава музика. В късния там може да разпуснете със сезонен коктейл, а след края на работния ден идва времето на винените вечери с дегустация на различни видове вина, гарнирани с апетитни апетайзери. Приятен начин да приветстваме уикенда с усмивка.

Вижте тук, какво ви очаква в AMARO BARETTO.

Бар "ТЪНКА ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ"

Почувствайте американския дух в столичния тренди бар “Тънка червена линия”. Пресечете границата заедно със своите приятели, поръчвайки си по една охладена бира и отдавайки се на една приятна вечер, по време на която ще имате възможността да играете билярд, до като се излъчват любимите ви спортни мачове и предавания.