Всички обичат Дженифър Лорънс! Мнозина сигурно биха били щастливи (и ние, и ние), ако ностителката на "Оскар" е сред най-близките им приятели – едва ли е скучно в компанията на щурата актриса. Има обаче фенове, които не се задоволяват с това, което би зарадвало всички останали, те искат повече. Те не искат Дженифър Лорънс за приятелка, те искат да бъдат Дженифър Лорънс и не само по талант, а и по външен вид.

Един такъв почитател на звездата от "Игрите на глада" е 30-годишната Кити. Младата жена похарчила 25 000 долара за операции и процедури, за да изглежда като Дженифър Лорънс.

ABC News разказа историята на екстремната почитателка, която е треньор на кучета и майка на 5-годишно дете. Кити разкрива, че се решила на трансформацията, защото не харесвала тялото си след раждането.

Сред процедурите, на които Кити се подложила, са корекция на гърдите, липосукция на лице и тяло, ринопластика и др.

Снимка: ABC News

Съпругът на Кити споделя, че не вярвал, че съпругата му наистина ще осъществи плана си за трансформация. "Дженифър Лорънс не е от знаменитостите, на които симпатизирам по един или друг начин. Всичко това е неин избор", споделя Ерик.

Лекарите на Кити споделят, че често имат пациенти, които се подлагат на всякакви процедури, за да приличат на някоя звезда. Преди време 33-годишният Тоби Шелдън втрещи света, когато стана ясно, че е платил 100 000 долара, за да прилича на Джъстин Бийбър.

Смятате ли, че Кити е успяла да се трансформира в копие на любимката си? Имате ли желание да приличате на някоя звезда? На коя? Бихте ли се подложили на операции, за да го постигнете? Споделете в коментарите!