... И са страшно чаровни! Стига да има кой да ти помага с тях, разбира се.

Да, ръстът не е нещо, което можем да контролираме. Не е нещо, което трябва да ни създава каквито и да е притеснения. Всеки размер си има своите предимства, нали така? Когато говорим за проблеми, които той може да създаде обаче, мъничките дами се сещаме поне за няколко. И точно в тях ценим високите кавалери до себе си. Какво по-хубаво?

#Дънки и панталони
Всичко, което е модел capri, на нас ни скрива глезените. Шивачите са истинско спасение! 

#Високите шкафове
Понякога се чувстваме направо дискриминирани. Изглежда, че светът се съставен така, че ние да можем да го достигнем само със стол. Или с безкрайни и леко опасни маневри по кухненския плот и мебелировката у дома, които направо си минават за акробатични номера.

#Що е то?
Туника или рокля? Вечната дилема. Това може би е редно да го определим като позитив? 

#Събития
Всеки път, когато сме сред тълпа, ни се налага да бъдем най-отпред. За да можем да видим нещичко, все пак. 

#Дълги рокли
Какво да ви кажем? Чувстваме се някак дискриминирани, че и те са направени за манекенски ръст.

#Пазаруване
Не знаем защо именно продуктите, които купуваме, са позиционирани не просто на най-високия рафт, но са и бутнати навътре. Това някакъв вид омраза ли е?!

#Поли
Миди поли? Няма такова нещо! Преди да мине през съответното скъсяване поне. 

#Прегръдки
Понякога се озоваваш на неловки места. 

#Снимки
Наистина обичаме високите си приятелки. Обичаме да си правим и снимки с тях. Понякога обаче вероятно е добра идея да се надигнем на пръсти (или те да приклекнат), за да изравним резултата.

#Караоке
Колкото и да обичаме да пеем, а особено много дуети, намираме за доста некоректно всички по-високи от нас буквално да залостват микрофона на подходяща за тях височина. Като истински дами, имаме проблем и с механичната част на нещата. За щастие, както вече споменахме, услужливите джентълмени винаги помагат