Денят ви започва добре, когато...

#1 – Осъзнаете, че сте се събудила още преди будилникът да позвъни! Та това си е истинско постижение. Браво.

#2 – Се сгушите в обятията на мъжа до вас, който на свой ред ви прегръща. Тук единственият риск е, че трудно ще станете от леглото, но поне ще сте happy.

#3 – Си направите “истинска” здравословна и вкусна закуска.

#4 – Си пуснете ритмична музика и започнете да танцувате (сама вкъщи) още преди да сте си взели душ. Не само ще се разсъните, но и ще се заредите с положителна енергия. Пробвайте, приятно е. Разтоварващо е също.

#5 – Обръщате внимание на малките неща, които ви заобикалят като например – изгряващото слънце, синьото небе или малкото врабче, което каца всяка сутрин на прозореца ви.

#6 – Си поиграете с домашния любимец.

#7 – Станете по-рано от обичайното и успеете да осъществите сутрешната си гимнастика. Какво по-хубаво от това да се заредите с положителна енергия още от сутринта и се погрижите за тонуса на вашето тяло?!

#8 – Сутрин се събудите и видите, че през нощта любимият ви е изпратил съобщение за “добро утро”. Е, такава е съвременната романтика.

#9 – Си облечете любима дреха и я съчетаете с новото бижу, което сте си купила преди известно време, но не сте имали повод да го сложите.

#10 – Се сетите, че (всъщност) в този ден не сте на работа и ще имате възможност да се излежавате в леглото. След това ще имате лукса да правите каквото искате, като например да закусите с приятели навън или да отидете до седмичния базар, където ще намерите нова модна винтидж находка, с която ще се гордеете.