Без да сме крайни феминисти, шовинисти или егоисти, гарантираме, че всяко от тези 10 неща е по-добрият избор за вас, отколкото мъж, който не ви разбира, не се смее на шегите ви и като цяло ще ви прецака лятото. Ако никое от тях не проработи, има едно, което вадим от ръкава си и го даваме, вместо аналгин, аспирин, капки срещу колики и мохито взети заедно. Действа срещу скука, любовна мъка и най-вече главоболие. Просто слагате на челото си един билет за самолет!

Снимка: iStock

1.Книга
Те казват умни неща и от тях има какво да научите. Дори от най-странните и от тези с правописни грешки. Предлагаме ви селекция от 3 заглавия, с които ще се почувствате добре на плажа, в планината и в офиса и при всички случаи ще са по-добра опция от 98-килограмов примат, който се оригва след втората бира:
- „Бегуни“, Олга Токарчук
- „Да живееш нататък“, Нарине Абгарян
- "Кого живея?", Костас Монтис

2. Слушалки за музика
С музика навсякъде около вас никога няма да останете сами. Тапите в ушите, както се казва, и всичко ще ви е наред. Музиката е по-вярна от мъж, защото е на един Play разстояние, винаги е в настроение, не те лъже и не те моли да й претоплиш мусаката.

3. Слънцезащитен спрей
Не всеки мъж може да е и добър защитник. Но флакон със слънцезащитен спрей е задължителен пазител през лятото. Може да му доверите дори най-нежните части от себе си – тънката кожа под очите, сгъвките на лактите и деколтето. Shiseydo избухват с мъгла за тен (Sun Care Sports Invisible Protective Mist), Bioderma има страхотен матиращ продукт за лице (Bioderma Photoderm Max), а сатенената защита на Hawaiian Tropic изстрелва бързо на плажните острови.  

4. Парфюм
На какво ухае една жена, когато около нея има мъж? На щастие, на секс, на пот, на бензин, на червеи за риба, на парфюма на майка му, на фреон, на отлежала гроздова... С Gucci The Alchemist's Garden ще ухае на мускус, амбър, роза, ирис, мимоза и смола. В колекцията има 4 есенциални масла и 3 флорални води, които могат да се смесват с парфюма, за разнообразие от аромати и предпочитания.

5. Робот прахосмукачка
Изключително благодарни сме на хората, измислили прахосмукачките, пералните, миялните и миксера. Но за изобретателя на робота прахосмукачка сме подготвили специална торта почерпка, 3 подкови луканка и специален музикален поздрав! Защото докато ти пиеш вино, полегнала на дивана, той може да обикаля всички стаи, да чисти, да стига до най-отдалечените ъгълчета, да поглъща прах до насита, а когато се измори, да отиде да се зареди. Без да мрънка – нито, че му е топло, нито че е изморен, нито че ти си лежиш, докато той се труди.

6.Маска
I Dew Care Ice Cream Masks е силно хидратираща маска. Има консистенция на сорбе от зелен чай и алое за успокояване на кожата, а изсветляващо „джелато“ от ягоди и гликолова киселина. Сладолед и разкрасяване в едно. Никой не ти опява, че си качила на ханша, нито че изглеждаш смешно с нещо зелено на лицето.

7. Червило
С мъж ще използваш устните си за целувка или за скандал, а с червило просто ще си седиш и ще пръскаш чар. Bond No.9 New York Lips – 9 различни по цвят червила. Те са копринени, с богата база от масла. Цветното покритие се нанася само с едно плъзгане. Оставайки верни на имиджа на марката, опаковка също е важна част от целия продукт – златен корпус , с форма на пясъчен часовник.

8. Държач за чорапи
Знаете ли колко енергия губим и колко нервни клетки убиваме всеки път, когато ни се налага да чифтосваме разделените при пране чорапи? Малко по-малко от това, което хабим в ежедневните обяснения към него да не си хвърля мръсните чорапи на земята. И понеже битката за второто е изгубена, предлагаме ви поне оръжие за първото. Органайзер за пране на чорапи, с който ги захващате един за друг, така че никога повече да няма изгубени.

9. Бутилка с вода
Хидратация, зелени храни и 10 000 крачки всеки ден – това е златната формула за стегнато и секси тяло през лятото. Бутилка за вода за многократна употреба е задължителна през топлия сезон. Така ще си спестите постоянното пилеене на пари за пластмаса и шишенца, които след това изхвърляте, а те не се разграждат с години. Знаете ли, че някои жени имат по-дълга връзка с бутилката си за вода или със сутиена си за спорт, отколкото с мъж?! Все трябва да има нещо устойчиво в тоя живот!

10. Шоколад
Нашето топ предложения за лято 2019 е Hershey’s Unveils New Milk Chocolate Emoji Bars. На всяко блокче има различно емоджи - ядеш, според настроението. За първи път от 125 години шоколадовата компания сменя дизайна на продукта си. Това лято задължително опитайте нещо различно. Шоколадът и да е мек, пак задоволява... глада ни за сладко!

Снимка: chewboom.com