Неуспорим факт е, че мъжете губят косата си много по-рано от жените. Причините са много, но по-важното е, че на някои от тях им отива. Кои са известните мъже, които оплешивяха, но все още са изключително привлекателни за жените? Подбрахме 10 от тях, сред които актьори, спортисти и дори принцове...

Брус Уилис


Брус може и да няма много коса в момента, но сексапилът му определено "умира трудно". На първата снимка го виждаме днес, а втората е от далечната 1992 година.

Джъд Лоу


Макар и по-млад, напоследък актьорът също демонстрира значителна загуба на коса, но пък зелените му очи си остават вечни, нали? На снимките го виждаме как изглежда днес, както и през 2003 година.

Вин Дизел


Вин Дизел е от първите актьори, които вкараха модата на бръснатите глави в Холивуд. И този ход се оказа много печеливш. На фотосите виждаме Вин в целия си блясък днес и преди 12 години.

Били Зейн


И Били Зейн се сбогува с гъстата си коса преди време. На втората снимка, правена през 1996 година обаче все още може да се похвали с буйна грива.

Принц Уилям


От няколко години насам принц Уилям губи голяма част от русата си коса, но никоя жена във Великобритания не може да каже, че това не е секси. На снимките виждаме Уилям днес и през далечната 2001 година.

Очаквайте продължение...