Ако трябваше да избираме между Брад Пит на 35 и Брад Пит на 55, то се спираме на втория вариант. Всяка бръчка е следа от времето, белязала някоя и друга година опит, мъдрост и преживени моменти. Показва мъжа в една по-различна светлина – зрялост, която привлича като магнит.

 

 

Разбира се, времето не е така благосклонно към всеки. Към кого то е било повече от щедро – вижте в първата част от селекцията ни секси мъже:

Брад Пит

Възраст: 55

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Споменахме името му вече и няма как да не го включим в списъка ни. Фактът, че е бил с едни от най-красивите и известни актриси и не само, говори сам по себе си. Той самият е бил провъзгласяван за най-красивия мъж на планетата неведнъж. Участието му във филм е почти сигурен знак, че лентата ще е повече от успешна. И на 55 жените продължават да го харесват.

 

 

Хю Джакман

Възраст: 50

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Знаете ли, че Хю е бил на косъм да не приеме ролята, която го прави известен – тази на Върколака в  Х-мен? За щастие съдбата си знае работата и Джакман днес е един от обичаните и популярни холивудски актьори. А какво ще кажете за снимката вляво от ранните му години като актьор? Ние определено предпочитаме 50-годишния вариант вдясно!

Дейвид Бекъм

Възраст: 44

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Бивш футболист, модна икона и баща на 4 деца – няколко факта за Дейвид Бекъм, които всички знаем. А знаете ли, че Дейвид печели повече от участието си в реклами, отколкото като футболист в Галакси, след като звездното семейство Бекъм се преместват в Лос Анджелис? Няма две мнения, че това се дължи на приятния външен вид и излъчване на спортиста – константа, която и до днес важи с пълна сила.

Джони Деп

Възраст: 56

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Когато прохождал като актьор, младият Деп не знаел с какво иска да се занимава – с музика или кино, затова паралелно свирел в група и се снимал във филми. Друго си е да излезе зрял мъж и да заяви, че знае какво иска и как да го постигне. На 56 Джони определено не само хваща окото, но и е по-привлекателен за женското аудитория.

Венсан Касел

Възраст: 52

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Най-интересният факт от личния живот на френския актьор е връзката му с Моника Белучи. Тя трае от 1999 до 2013, когато двамата обявяват, че житейските им пътища се разделят. В момента Венсан е щастлив с 30-години по-младата си половинка – Тина Кунаки, с която имат общо дете. Не са много мъжете на 50, които биха заинтригували 20-годишна жена, нали?

Очаквайте скоро и Част 2!